Halloween yeeeah

Haha hade allmänt tråkigt, helt forever alone. Så började sminka mig lite till halloween. Random foton, ohyeah


Solnedgång


Sjuk på lovet, värsta som finns.

Tänkte ta och blogga. Ligger i sängen och mår bajs. Var på coerver coaching igår kl 9-10, efter det mådde jag riktigt dåligt så sov hela dagen igår.. Känns som jag hade sovit bort massor med dagar när jag vaknade igår kväll, en riktigt piss dag var det. Men mår lite bättre, har inte lika mycket feber som igår. Var riktigt varm igår sa mami & papu, men ändå så frös jag. Usch! Det här vart ett riktigt negativt inlägg känner jag, men ja så jag mår. Nu så ska jag försöka gå upp och äta lite, åt inte någon mat igår för jag hade så ont i magen.


Goodmorning sunshines!

Godmorgon! Ligger i sängen och slappar, sjukt skönt att sova en timme längre. Vintertid! Dock så vaknade vi vid 7/8 tiden, inte lika roligt menmen. Emilia är sjuk, feber och ont i halsen, höstlovet börjar bra eller hur? Har inget bestämt idag, vi får väl se. Ha ett bra höstlov allesammans, kram / Jennifer


LADDAT NER BLOGG.SE PÅ MOBILEN

Hej alla läsare! Har precis laddat upp blogg.se på min mobil, har aldrig haft det förut. Men tänkte att det vore bra att ha appen, så nu kan vi blogga mer ochså! Har ju inte varit så aktiv nu på ett tag, hoppas på att vi ska bli bättre!!

Skit tråkigt inlägg jag vet men ah, bloggar senare idag. En bild tagen för några dagar sen. Puss / Emilia


Everyone wants happiness, no one wants pain. But you can't make a rainbow, without a litte rain!

 
Ha en bra söndag!! / jennifer

FOTOTÄVLING HOS MAJA

Hejhej, vi är med och tävlar i fototävlingen hos Maja i samarbete med Kamda och sheinside.com . Produkten jag kanske skulle vilja vinna. Tycker alla borde anmäla sig, och även ta en titt på bloggen som är jätte fin och tar sjukt bra bilder. Desto mer som är med, desto bättre blir priset! Vi är med och tävlar med denna bild. Är nöjd med bilden, så himla fin solnedgång + tog bilden för bara några dagar sedan :) 
Hoppas alla anmäler sig, ha en bra fredag. pusS 
 

RSS 2.0