GÄSTBLOGGNING FIXAT

Hej!! Nu har vi fixat en som kommer gästblogga när vi är i Öland, alltså mellan idag - 30 juli eller nått så det inte blir helt tomt på bloggen. Olivia ska gästblogga, kolla hennes blogg! Skit fin design, header & allt. Tack! 
 
Ni får ha 2 bra veckor nu alla läsare, puss! 
 
En till bild från Öland, förra sommar'n! 

INTE AKTIV PÅ 14 DAGAR

                                                          Godmorgon alla underbara läsare
 
Idag så ska vår familj åka till Öland, vi har nämligen en stuga där i Borgholm. Ska vara där i 2 veckor, så kommer inte kunna att blogga då, tyvärr. Försöker få någon att vill gästblogga nu, haha. Iallafall första veckan så kommer Viccan & Emma's familj ner till oss, dom ska i sin husvagn. Sen sista veckan kommer Julias familj ner till oss som också ska bo i deras husvagn. Det kommer bli skitbra! Kommer också låna vårsyster Natalies systemkamera, så kommer komma upp massa bilder där i från när vi kommer hem! Tack grymma Natta! Puss på er! 
 
Bild från Öland förra sommar'n, tagen av en kompakt kamera. Ha två underbara veckor!!

FÖLJ OSS PÅ INSTAGAM

Följ oss på instagram, där vi lägger in fler bilder om vardagen, naturen och inspiration.
Följ Jennifer: Jjenniferh
Följ Emilia: eemiliaah
 

Lördagen levererar!

Sitter just nu och kollar på speedway, sweden sucks buuuh! Och samtidigt tjockar jag mig med godis och läsk, hääärligt! Idag har jag ärligt talat inte gjort någonting eller vart en sväng i stan, hatar vädret just nu.. vill ju sola. Men aja, ska väl ta och sätta på en film snart eller nått, ha en fortsatt bra lördagkväll! pöss
vill tillbaka nuuuu, turkiet 2011 ♥   - taget av en vanlig nikon kamera
 

FRÅGA DET DU VILL, FÖR NU HAR VI FRÅGESTUND

 

WILD STRAWBERRY AND BLUE BERRIES LOVE

 

GRILLAT

 
Har precis ätit grillat kött och klyftpotatis, hur gott som helst! Ikväll blir det en spelkväll med familjen, riktigtmys!
 

MORGON PROMENAD/ SVAMPRUNDA

Vi tog en liten morgon promenad med mamsi förrut, medans vi gick så letade vi efter svamp. Vi hittade rätt så mycket för att vara nu, rätt så tidigt att plocka svamp nu. Fanns massor med smulton och blåbär, i tidningen står det att det inte skulle finnas mycket blåbär i år, men där hade dom fel! Senare när pappa har kommit hem ska vi åka lite längre bort och plocka svamp, riktiga svampplockare!
 

Friday - fri dag

tja tja bloggen, jennifer och emilia här. Haha, nejmen blogga inte igår pågrund av att vi inte hade något internet hemma. Det suger, de suger. Men igår så gjorde vi inte så mycket, just chill'in. Vi vaknade nyss, så blir väl snart frukost. Senare idag ska familjen köra mini golf vid himpa, inte om det regnar då men förmodligen blir det sol som nu.
 
Bild från igår när regnet slog ner som mest, inte så nöjd. But shit the sameeee

NY HEADER OCH DESIGN

Nu har Emma hjälpt oss att fixa dit headern och designen, grym är hon, tack! Ska bara göra headern lite större, på något sätt. Vet ärligt talat ingenting om sånt här, hehe duktigt! 
nuvarande header
 

Vitsipper


LOVELY FRIENDS

Sorry för dålig uppdatering, ibland har vi andra saker att göra. Igår så träffa vi iallafall Viccan, Emma och Elin, vi spela spel, vattenkrig och annat roligt. Åh, jädrans vad det blixtrade, åskade och regnade igår ikväll. Blixtar och duner, magiska under. Nae, men seriöst höll på och dö av rädsla!! Haha, men aa sen sov Emilia och jag över där oså. Japp, och idag har det ju inte varit så bra väder så vi har mest hållt oss inne och hade det roligt. Nu ska vi snart på träning, hoppas ni haft en bra dag. KRAM
En bild sen någon annan gång vi va med Viccan och Emma, hihoo

IT'S MONDAY MORNING

Tjena mitt bena! Emilia här!


Vaknade grymt tidigt idag , var för att båda våra katter stod och jamade i mitt rum. Bara lite irriterande, hehe. Idag vet jag inte riktigt vad man ska hitta på, kanske blir att träffa kompis. Inget mer jag skulle säga, så byebye!

Testade och göra bilden lite smalare och mindre, är lite fint tycker jag iallafall bilder på naturen.
 
En grej till är med på en tävling på facebook hos Jens Ullberg om att vinna en Iphone 4S! Skulle bli överlycklig om jag vann den! Var med ni med! 

Promenad

Nu har gästerna åkt hem, och är riktigt trött. Men kanske beror på vädret, detta skitväder. Men aja, nu ska vi ta en uppfriskande promenad och sedan ska vi nog kolla på en film eller nått. Lite familjemys vet du!!
Webcambild - bild på mig   / jennifer

Humla

Tagen av Emilia

Gäster

Nu tänkte jag ta och starta denna blogg lite smått. Har nu fixat rubrikerna lite, och headern kommer inom kort. Det lär ni märka. Snart får vi iallafall gäster, ska äta lite gott och sånt.. Härligt! Emilia och jag har bakat rulltårta, chokladbollar och cupcakes, smaskens :) Ska fixa mig och så nu. Bloggar nog mer ikväll när dom har åkt hem!
Spurs fyller även ett år idag, och ni vet antaligen inte vem det är så skriver lite om honom. Ah, pappa hade han och två andra kattungar för ungefär ett år sedan. Dom satt fast i ett hål en meter under marken. Och nu tar vi hand om en av dom. Så grattis, finis. Du är bäst!
Bild precis efter vi hittat han. Ha en bra dag!
/ jennifer

NY BLOGG

Vi är då två tvillingar som har skaffat en blogg tillsammans för andra gången, dock länge sedan nu. Nu bloggar vi iallafall på två helt olika bloggar, men nu har vi bestämt oss att göra en ny tillsammans. Vi heter Jennifer och Emilia, 12 år gamla 'fyller 13' och bor i Östergötland. Vi är enäggstvillingar och gillar att fotografera, spela fotboll och träffa vänner osv! Ska inte berätta så mycket om oss, utan om ni undrar något så får ni ta och kommentera. Kramisar


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0